lördag 27 juni 2009

Magiskt

Vi har försökt länge, vi har sett alldeles för många minus och några enstaka svaga svaga skuggor till plus, men för några veckor sen hände det magiska. Ett alldeles tvättäkta starkt plus visade sig på stickan, det magiska plusset var mer efterlängtat än jag kan beskriva.

Blev glada så klart, men vågade ändå inte riktigt tro och hoppas hela vägen, när man har för mycket kunskap om hur svårt det kan vara blir det svårt att våga tro, våga ha tillit till att det kan gå bra. Idag var det äntligen dags för ultraljud, idag var dagen då vi skulle få se om det fanns ett litet levande pickande hjärta eller om allt varit naiva förhoppningar som snart skulle smulas sönder.

Hjärtat fanns där. Den lilla lilla varelsen växer och frodas, hjärtat slår och magin är obegriplig. Lyckan är här, den är skör men den finns, det kan gå bra är mantrat som maler i skallen. Vi behöver inte tänka på att det kan gå dåligt också, det vet vi redan alldeles för väl, mantrat rullar i skallen. Det kan gå bra. Det kan bli en bebis av det här. Det lilla pickande hjärtat kan bli vårt barn.

2 kommentarer:

aequinoxia sa...

Grattis! Så härligt! Hur långt är det nu? Jag tyckte att det första ultraljudet var så underbart, och längtar bara till nästa.

fru L sa...

Ett grattis från mig med!